Som Natura

SOM NATURA

SOM NATURA

Un bon grapat d’artistes han gravat un tema que es diu SOM NATURA, un preciós tema que parla no sols de la Ricarda, o dels Espais Protegits de casa nostra. Parla del món, aquest món tant petit en el que vivim, i del que una colla de dropos ha decidit fer un gran negoci.

Ara l’objectiu dels que mai en tenen prou és l’Espai Protegit de La Ricarda i el Delta del Llobregat. Es tracta d’un dels Espais amb més protecció “teòrica” que tenim a casa nostra, és PEIN, ZEPA, Natura 2000, ….. vaja, que ho té tot a nivell de figures de protecció, tant a nivell local com a nivell europeu.

Si amb un espai d’aquestes característiques li volen fer tot tipus d’agressions, que no li faran a qualsevol altre lloc que se’ls hi posi entre cella i cella.

La Ricarda no és l’objectiu d’aquests impresentables, el seu objectiu és el TOT PER LA PASTA, els hi és igual si malbaraten tot el Delta del Llobregat i el del Amazones junts, els hi rebufa.

I tot per ampliar un aeroport en uns moments en el que el món es dirigeix clarament cap un altra direcció, on es parla que d’aquí quatre dies la industria aeronàutica, tal i com ara la coneixem canviarà radicalment per quasi desaparèixer per manca de combustibles fòssils. Una ampliació que sols interessa per la mega-obra a fer, com sempre ja ha sortit el ciment, i amb el ciment hi ha qui diu que sempre va associat el tres per cent (guaita tu si rima i tot).

Com sempre ens prenen per borreguets (per dir-ho suau), al final pot ser hi haurà algú que pensi que tenen raó.

NO SENYOR, NO TENEN RAO !!!

No ens quedem callats.  Feu difusió d’aquest vídeo i com deia el gran Raimón

DIGUEM NO !!

 

 

 

Arnes

16°
Parcialment núvol
06:2721:28 CEST
Feels like: 16°C
Vent: 10km/h SSE
Humitat: 76%
Pressió atmosfèrica: 1013.88mbar
UV index: 0
ThuFriSat
26/16°C
27/17°C
29/17°C