Activitats

Taller d’artesania tèxtil

Lluís Companys 65, 43597 - ARNES
3 habitacions, 10 hostes
Desdejunis
Sobre

Que fer al taller d’artesania tèxtil

La Marisa és mestra artesana teixidora i teniu la possibilitat de fer varies activitats a l’entorn del taller que està a la mateixa casa rural.

Podeu passar un cap de setmana intensiu per aprendre una tècnica en profunditat de teixit en bastidor o en teler de pedals o de tints natural i també tallers de curta durada per gaudir fent una peça amb les vostres pròpies mans, o fer una estada per aprendre a teixir o tenyir alhora que coneixeu el nostre entorn natural. El nostre allotjament rural està en un entorn inmillorable, ple de riquesa i abundància natural, on s’alternen la natura salvatge i el paisatge del món rural.

En els cursos i tallers, ens adaptem al que et vagi millor, i sempre amb grups petits, fins i tot de manera individual. La qualitat de l’activitat i la comunicació són inquestionables

T’oferim un calendari d’activitats, però pots contactar amb nosaltres i podem adapatar-nos a les dates que et vagin millor.

 

Teixint

Benvinguts a les Activitats del Taller d’Artesania

Marisa Huguet

Punt de Venda

Un racó de lo corral d’arnes on trobaras les peçes teixides i tenyides al taller amb el distintiu d’Artesania catalana, aquest distintiu acredita que son de producció pròpia i elaborades amb els processos propis de l’ofici. Més de proximitat impossible!

Visita al taller

Una introducció al món de l’artesà en el món rural, per veure el taller, els diferents telers, plantes tintòries, els seus colors.. i si es vol, tenir una experiència textil assegurs devant del teler vertical i/o horitzontal.

Tastets tèxtils

Tallers de curta durada, normalment d’unes tres hores, per passar una bona estona i/o per introduir-se en alguna de les tècniques de l’ofici de teixidor i tintorer, i poder valorar el fet de introduir-se més profundament en aquest món. Sempre amb grups reduïts, a la carta o segons el nostre programa

 

Cursos monogràfics

Són cursos, normalment intensius, per tal d’aprendre suficientment la técnica tèxtil per tal de seguir amb autonòmia. Cursos de tapís (teler d’alt lliç), de teler de pedals o manetes (baix lliç) i de diferents tècniques tèxtils. Es poden adaptar als coneixements previs de l’alumne. Sempe amb grups reduïts, a la carta o segons el nostre programa (foto

Dades pràctiques
  • Pots sumar-te a les dates programades i també pots fer-ho a la carta, contacte amb nosatlres i ho organitzem.
  • Activitats amb una afluència molt limitada de públic, també de forma individualitzada. El més important és aprendre gaudint de l’activitat i amb atenció molt personalitzada
  • Pots allotjar-te al corral d’arnes, tú i els teus acompanyants, mentre uns fan els cursos o tallers, els altres poden gaudir del nostre entorn privilegiat.
Tens alguna pregunta?

Parla amb nosaltres

testimoniatges

el que hi diuen els qui ens han visitat

Pasamos un finde perfecto! La casa es grande y comoda, los dueños muy amables, nos ayudaron en todo. Es un lugar perfecto para desconectar de la ciudad y hacer actividades al aire libre. Nosotros hicimos una ruta en bicicleta por la Via Verde, muy divertida, en el pueblo hay alquileres de bici que te recojen al final de la ruta. Además también se puede disfrutar de los distintos rios de la zona.
TOTALMENTE RECOMENDABLE! 😊

Neus Figas Martin

Sin tener más referencias que la puntuación de 5 en este portal, nos hemos encontrado unos grandes cocineros, unos magníficos guías de montaña, unos buenos hosteleros y aún mejores personas para hablar y disfrutar de la vida con profesionalidad. Os podéis imaginar todas estas virtudes en unas mismas personas ?: Vaya a El Corral de Arnes y los conoceréis.

Llopir Trebla

La segunda etapa de la travesía Estrellas dl Sur nos ha llevado hasta el Corral. Esteticamente es precioso. Decorado con mucho gusto. El espacio es amplio y los propietarios son atentos y conocedores de la zona y de la montaña de todo dl país. Con mucha experiencia en rutas por alta montaña. Las comidas (cena y desayuno) nos han parecido un poco justos.
Arnes vale una visita !!

Sandra Danes Roca

Hemos pasado un puente de la Purísima increible gracias a Marisa y al Ismael que nos han tratado súper bien, en una casa rural chulísimos con todas las comodidades y con una comida fantástico. Hasta pronto Y gracias por todo !!!!!!

Arsenio Cabanillas