Project Description

SORTIDES NATURALISTES

Són sortides temàtiques de mitja jornada, que tenen com objectiu l’observació i el contacte directe amb allò que volem veure. Aprendrem unes senzilles pautes sobre com moure’ns i comportar-nos a la natura per tal de localitzar, observar i identificar les espècies del nostre interès.

  • Observació de fauna: Grans mamífers i grans rapinyaires en els millors  miradors dels Ports. Preu: 20€ persona
  • El món de les papallones: Iniciació al coneixement d’aquests coloristes insectes. Conèixer-los serà estimar-los. Preu: 20€
  • Les orquídies dels Ports: Per primavera xalarem amb la floració, però hi ha flors que tenen un encant especial, i no cal anar al tròpic per trobar-ne. Preu: 20€
  • Combinada Voltors-senderisme: Visita a l’Observatori de Fauna del Mas de Bunyol (Visita a un canyet: punt d’alimentació suplementària de voltors), seguida d’una excursió pel Matarranya per veure’ls volar. Preu: 30€ (inclou entrada al observatori)

Equip: Motxilla petita, calçat de tresc, cantimplora, protecció solar (barret, ulleres, crema), roba adient a la temporada. Recomanable: prismàtics i càmera fotogràfica.

Participants: Mínim 5 persones (2 si esteu allotjats a “lo corral d’arnes“), màxim 12 (preus especials per grups > 10)

Inclou: Guia de muntanya i educador ambiental (titulat), assegurança d’accidents, guies de natura de consulta i prismàtics.

No inclou: Desplaçament fins el lloc de l’activitat, qualsevol cosa no especificada com a inclosa.