L’ARTESANA

Vaig nèixer a Barcelona on vaig estudiar Pedagogia, però va ser a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona on em vaig inicià en el món del tèxtil. Volia aprendre a fer tapissos i es va obrir un món molt més ampli i ple d’altres tècniques igual d’interessants i boniques. Aquells 4 anys van servir, a més de per aprendre, per descobrir com n’és d’aprofitós estudiar alló que realment t’apassiona.

teixint al Mas

En acabar l’escola vàrem formar el Grup Nèfil.la amb les meves companyes. Erem un col.lectiu que en les nostres hores lliures ens dedicavem a teixir, a presentar-nos a concursos d’art tèxtil nacionals e internacionals i a montar exposicions juntament amb altres teixidores…. una experiència possiblement irrepetible i que ben cert anyoro.

Algunes marxarem a viure fora de Barcelona i aixó va fer difícil continuar treballant plegades. Vaig instal.lar-me a Arnes (Terra Alta) als peus del massís dels Ports, un lloc d’una bellesa paisatgística singular.

Si estudiar alló que t’agrada és tan profitos, que seria treballar-hi? i a més vivint en un paisatge ple de possibilitats…