EL GUIA

 

Ismael Monsonís i Martínez, Guia Acompanyant de Muntanya inscrit al ROPE (Registre Oficial de Professionals de l’Esport)  de la Generalitat amb el nº 014651.

Membre de la AEGM (Asociación Española de Guías de Montaña) nº 497, amb acreditació de la UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations). Amb Carte Professionnelle d’Educateur Sportif  (Libre Etablissement en France) nº 03811ED0356.ISMAEL MONSONIS

Nascut a Barcelona i resident a Arnes des del 2001, amb més de 40 anys d’experiència en la muntanya en diverses especialitats: excursionisme, escalada, alpinisme, esquí de muntanya, BTT,….amb ascensions i travesses pels Pirineus i altres muntanyes del nostre país. També he tingut l’oportunitat de visitar els principals massissos Europeus, d’Àfrica, d’Amèrica del Sud, i d’Àsia,  ja sigui amb la família, amb amics, o bé treballant com a guia.

Naturalista i Guia apassionat de la meva feina, el fet de residir a Arnes m’ha fet especialitzar-me com a Guia dels Ports, també treballo ocasionalment als Pirineus, i m’encanta conduir grups de trekking pel Nepal.