COMENÇAR L’ANY APRENENT A TEIXIR AMB TELERS MANUALS

 

Toll del vidre

Toll del Vidre

Per aquestes vacances de Nadal t’oferim la possibilitat de conèixer el nostre entorn i aprendre una de les tècniques tèxtils de l’ofici de teixidor.  Pots allotjar-te a casa nostre, aprofitar els matins per conèixer Els Ports i per les tardes pots aprendre a teixir en un teler vertical o en un teler horitzontal.

DATA: Del dijous 2 al diumenge 5 de gener

LLOC: R.C.P. lo corral d’arnes (Arnes-Terra Alta)

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Et proposem uns dies de vacances, per trencar amb el dia a dia entre el descans, l’aprenentatge de tècniques artesanes i el coneixement d’un territori per descobrir

L’estada inclou un curs de teixir en bastidor o en teler horitzontal (les tres primeres tardes i el matí de diumenge) i l’allotjament que necessitis. Et podem assessorar amb el que calgui perquè la teva estada sigui del tot profitosa.

CURS DE TEIXIR:

16 hores de curs, pots escollir entre:

Curs de teixir, tapís

Curs de tapís:

Dissenyarem el nostre propi tapís, construirem el nostre teler i aprendrem la tècnica bàsica de l’alt lliç: ordit i trama, el punt fonamental i altres punts per donar volum al nostre disseny.

 

 

 

Curs de teixir, teler manual

Curs de teler manual de baix lliç:

Aprendrem la tècnica del teixit manual amb teler de baix lliç, podem escollir entre confeccionar un fulard o bufanda o bé un camí de taula per fer totes les mostres possibles del lligament fonamental. Aprendrem a fer l’ordit, a muntar-lo en el teler amb la creu i a teixir amb el lligament fonamental si és la primera vegada. Però també podem aprendre altres lligaments.

 

PARTICIPANTS: Adults.  A partir de 2 persones també els podem fer a la carta.

PREU: 125€ pel curs + 3 o 4 mitjes pensions segons els que necessitis (49€ la mitja pensió). Si vols també et podem fer el pic-nic per dinar.

Si només vols fer el cursos, consultan’s!

INFORMACIÓ I RESERVES: Marisa Huguet 628.344.201

 

INSCRIU-TE